o nama

O nama

o nama stepenista Ograda doo je firma koje se bavi izradom predmeta od inoxa vrhunskog kvaliteta za potrebe opremanja Vašeg doma ili poslovnog objekta. Inox, rostfrei, prohrom, nerdjajući čelik su sinonimi za specijalni vrstu čelika na kojem se uz minimalno odražavanje ne pojavljuju tragovi korozije 100 godina, sa vremenom poluraspada od 300 godina.
Ograda doo je sinonim za vrhunski dizajn i kvalitet najrazličitijih predmeta od inoxa.
U skladu sa Vašim željama i specifikacijama za Vas izradjujemo: inox ograde, nadstrešnice, kapije , nameštaj. Ali i sve ostale predmete od inoxa koji su Vam potrebni za opremanje Vašeg prostora.
Hemijski sastav i otpornost na vremenske uslove, uključujući kisele kiše inox čini najkvalitetnijim i najdugotrajnijim čelikom sa širokom primenom kako u gradjevinskoj, tako i u prehrambenoj i medicinskoj industriji.
Izuzetnom pažnjom na detalje Vam garantujemo dugoročan savršen estetski izgled naših prohromskih ograda i drugih ugradnih elemenata.
Širokom ponudom naših inox ograda i ostalih proizvoda, i direktnom saradnjom sa Vama tj klijentom, omogućavamo da u potpunosti zadovoljimo Vaše želje po pitanju dizajna inox predmeta koje izradjujemo za Vas.
Više decenijsko iskustvo u radu sa prohromskim proizvodima smo u potpunosti iskoristili kako bi doveli kvalitet naših inox proizvoda na nivo vodećeg u regionu.
Prednost na tržištu smo stekli koristeći samo najkvalitetnije homologovane i atestirane Holandske inox profile.
Naše iskustvo u radu sa nerđajućim čelikom počinje 1997 godine, u porodičnoj zanatskoj firmi za izradu trenažnih čamaca i opreme za veslačke klubove Grafičar i Partizan.
Mašinski inženjer Vladimir Kržalić sa sinovima osniva firmu POLIPLAST MARINE.
Stečeno iskustvo u takmičarskoj nautici smo preusmerili na izradu inox predmeta za opremanje enterijera i eksterijera na luksuznim jahtama, jedrilicama i čeličnim brodovima.
Do 2001 godine smo zahvaljujuči popularnosti naše inox opreme stekli ogromno iskustvo proizvodnji prohromskih elemenata koji se izradjuju isključivo po porudžbini za potrebe nautičke industrije.
Vrhunski kvalitet završne obrade po uzoru na prestižne Evropske proizvodjače kao što je Italijanski Moto Marine, i besprekoran izgled svih naših predmeta od prohroma nam je omogućio sticanje prednosti na domaćem tržištu nautičke inox opreme.

Ograda d.o.o.

o nama ograde Naši inox proizvodi su se pokazali kao veoma dugotrajni i otporni kako na so u morskim uslovima, tako i na fizička oštećenja.
Zahvaljujući iskustvu i kvalitetu u radu sa elementima od ne-rdjajućeg čelika, 2002 godine ostvarujemo saradnju sa kompanijom Mc Donalds Srbija.
Tada za njihove potrebe počinjemo da proizvodimo inox elemente za opremanje kuhinja po HASAP standardu. Saradnju smo kasnije proširili na izradu inox nameštaja i ostalih prohromskih predmeta neophodnih za opremanje enterijera i eksterijera Mc Donalds restorana.
Stečeno znanje u izradi i obradi inox materijala za potrebe gradjevinske industrije smo usavršili opremanjem više picerija, pekara i kafea po Beogradu i okolini.
Usled velike potražnje gradjevinskog tržišta za kvalitetnim inox proizvodima za opremanje prostora Vladimir Kržalić sa sinom Reljom 2007 godine osniva preduzeće OGRADA.doo.
Poslovanje se u potpunosti orijentiše na izradu stilskih prohromskih predmeta za opremanje spoljašnjosti i unutrašnjosti ekskluzivnih poslovnih i stambenih objekata.
Tokom 2007 smo samostalnom izradom specijalnih mašina za izradu i obradu inox predmeta uspeli da formiramo veoma širok dijapazon gotovih prohromskih proizvoda u našoj ponudi.
Uveli smo revolucionarna rešenja za potrebe izrade inox ograda, kapija i nadstrešnica.
Prvi na tržištu smo uveli novine kao što su:
Sakrivanje kraja inox ograde u sam zid kreirajuci optičku varku da visi u vazduhu.
Montiranje inox nadstrešnica bez bočne potpore sa mogućnošću podešavanje stepena nagiba.
Takodje smo prvi na tržištu uveli mogućnost kombinovanja različitih materijala uz inox u izradi ograda kao što su: Različite vrste drveta, kaljeno staklo u više boja, fasadni paneli i drugi..
Kombinujući stečeno znanje u radu sa inox materijalom i širok dijapazon proizvoda, omogućili smo da naš svaki klijent dobije gotov proizvod savršenog izgleda, uz minimalan vremenski period izrade.
Tokom godina smo na osnovu kvaliteta naših inox proizvoda ostvarili saradnju sa zadovoljnim klijentima kao što su: spa centri, televizije, estradne i sportske zvezde, gradjevinske firme.
Obraćanjem pažnje na detalje i korišćenjem najkvalitetnijih materijala garantujemo vrhunski izgled i dugovecnost naših proizvoda.
Dizajn i funkcionalnost naših inox proizvoda ugovaramo u saradji i komunikaciji sa Vama kao našim klijentom.
Mi Vas zahvaljujući znanju i iskustvu pozivamo da proverite zašto je OGRADA jedna od vodećih firmi u regionu, za izradu inox ograda i ostalih proizvoda od prohroma za Vaš enterijer i eksterijer.